Rólunk

A Free Faces Model Management több, mint 16 éve sikeresen működö modellügynökség, profi csapattal, kiemelkedő és széleskörű hazai és külföldi szakmai kapcsolatrendszerrel.

Modelljeinket Magyarországon és világszerte egyaránt, elsősorban divatfotózásokra, divatbemutatókra, hajas bemutatókra, showroom felkérésekre, reklámanyagokhoz, forgatásokra ajánljuk.

Főként az európai országokkal tartunk szoros kapcsolatot, emellett természetesen több földrész legjobb ügynökségeivel is kooperálunk. Fontos számunkra, hogy világszerte kizárólag leinformált az élvonalba tartozó ügynökségekkel, ügyfelekkel és neves magazinokkal működjünk együtt, ezzel is nagyobb esélyt és még több lehetőséget adva modelljeinknek egy-egy direkt vagy hosszú távú lehetőség elnyerésére.

A professzionalitásra, minőségre, korrektségre, pozitív hozzáállásra, egyenlő bánásmódra és az emberségességre, valamint modelljeink önbizalmának, személyiségének fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt. Minden hozzánk jelentkező modell és modell-jelölt biztos lehet abban, hogy mi felelősségtudóan és személyre szabottan foglalkozunk vele, amennyiben együttműködő, kommunikatív és igényli, személyes coachként készítjük fel és alakítjuk útját a szakmában. Nagyon fontosnak tartjuk az egymás iránti bizalmat, tiszteletet és minél közvetlenebb kapcsolat kialakítására törekszünk modelljeinkkel és családjaikkal, hiszen többségükkel a jelentkezést követően folyamatosan együttműködünk és ez csak közvetlen, családias, jó hangulatban tud igazán eredményes lenni.

14 részlegünknél minden jelentkezőnek, kezdő és már professzionális modellnek egyformán adunk esélyt a lehetőségek elnyerésére a profi fotóik weboldalon való elhelyezésével, castingokra, fotócastingokra történő invitálással, hiszen minden ügyfélnek más és más az elvárása, ízlése és nálunk minden esetben az ügyfél választja ki a modellt.

Úgy döntöttél, szeretnél velünk személyesen találkozni és megismerni bennünket? Szeretnéd, hogyha időt szánva rád, foglalkoznánk veled? Szeretnél élni az ügynökségünk által nyújtott lehetőségekkel? Akkor írj bátran e-mailt a casting@freefaces.net címre és mi pár napon belül visszajelzünk, a választható időpontokkal. Fotókat is csatolj!

Várjuk e-mailed!

Partnereink, leendőügyfeleink jelentkezését a booking@freefaces.net e-mail címen vagy a +36204906800-ás telefonon várjuk.

Free Faces ModelManagement

Jogi nyilatkozat 

GDPR