Jogi nyilatkozat

Felhasználási Feltételek

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

  1. Jelen szolgáltatás kizárólag az Üzemeltető rendszerébe történő jelentkezés megkönnyítését célozza, tehát a regisztrációs folyamat egyszerűbbé tételére szolgál. A regisztráció véglegesítésére és aktiválására kizárólag az Üzemeltető irodájában történt személyes megjelenést, és a jelentkezés megerősítését követően kerül sor. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy 14. életévét már betöltött, de 16. életévét be nem töltött Jelentkező személyes megjelenést és a jelentkezés megerősítését követően is csak akkor veheti igénybe a szolgáltatást, amennyiben egyéb feltételeknek is megfelel. 
  2. Az Üzemeltető szolgáltatást nyújt az Jelentkezőnek a következők szerint. Az Üzemeltető a Jelentkező által interneten kitöltött jelentkezési adatlapból a Jelentkező nevét, e-mail címét és telefonszámát ideiglenesen rögzíti kapcsolattartás céljából az Üzemeltető irodájában történő személyes megjelenésig vagy a jelentkezés visszavonásáig. A regisztráció véglegesítésére és aktiválására azt követően kerül sor, hogy a Jelentkező az Üzemeltető irodájában, előre egyeztetett időpontban személyesen megjelent és nyilatkozatát megerősítette. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy 18. életévét be nem töltött vagy korlátozottan cselekvőképes Jelentkező még a személyes megjelenést és a jelentkezés megerősítését követően is csak akkor veheti igénybe a szolgáltatást, amennyiben egyéb feltételeknek is megfelel.
  3. Az Üzemeltető a személyes regisztrációt követően értesíti a Jelentkezőt a megadott feltételeknek megfelelő lehetőségekről. Az Üzemeltető sikeres kiválasztásra ígéretet nem tesz, erre kötelezettséget nem vállal. 
  4. A Jelentkező jelen szolgáltatást csak személyesen veheti igénybe, tehát más személy nevében, más személy adataival, fényképfelvételének felhasználásával NEM jelentkezhet vagy regisztrálhat. A Jelentkező kijelenti, hogy az általa feltöltött személyes adatok valósak, hitelesek és fényképfelvétel(ek) tekintetében rendelkezik minden szükséges engedéllyel, az azokon szereplő esetleges további személy(ek) hozzájárulásával is. A Jelentkező nem tölthet fel szeméremsértő, személyiségi jogot sértő vagy olyan fényképfelvételt, amelynek tárgya vagy felhasználása bűncselekmény, vagy amelynek felhasználási jogával nem rendelkezik.
  5. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a valótlan, megtévesztő, számára ismeretlen, a Jelentkező által nem közölt információk tekintetében. A Jelentkező elfogadja, hogy az Üzemeltető mindezt az internetes jelentkezés során nem vizsgálja. Amennyiben az Üzemeltető a Jelentkező személyes megjelenése alkalmával az internetes jelentkezés során megadott adatoktól eltérést tapasztal, jogosult a regisztráció elutasítására, törlésére. A szabálytalan jelentkezésből és regisztrációból eredő mindennemű kárért kizárólag az előidézője felel, az Üzemeltető felelősségét kizárja.
  6. Az Üzemeltető a Jelentkező adatait bizalmasan kezeli, harmadik személynek nem adja át, a hatályos adatvédelmi jogszabályok (2011. évi CXII. törvény, azaz az Info tv., 2016/679 EU rendelet, azaz a GDPR) maximális betartásával jár el. A Jelentkező az Üzemeltető Adatkezelési Nyilatkozatát megismerte és jelentkezésével elfogadja.
  7. Az egymás közötti érintkezésben az Üzemeltető a Jelentkező által a jelentkezéskor, majd a személyes regisztráció során, a kapcsolattartás céljából megadott elérhetőségeket (név, telefonszám, e-mail cím) használja. Az Üzemeltető saját elérhetőségét honlapján teszi közzé.