Modell felkészítés

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk menedzselt modellek szakmailag megfelelően és magas szinten fel legyenek készülve minden felkérésre, illetve tudjanak kezelni egy-egy adott helyzetet. 

Modellkedni szeretnél vagy csak az önbizalmadat szeretnéd fejleszteni, netán változtatni akarsz magadon, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból a segítségünkkel? Gyere el átváltoztató és felkészítő programunkra! Segítünk abban, hogyan öltözz stílusosan, hogyan sminkeld ki magad, milyen frizurák állnak jól neked, de a program többi 16 tárgya is számtalan hasznos, a modellvilágban és a privát életben is alkalmazható ismeretet tartogat számodra! Évente kétszer, kis létszámmal, hivatalos oklevelet adó modell-felkészítést indítunk, ahol az általunk kiválsztott és a szakmát komolyan vevő, az elképzeléseiket, céljaikat elérni akaró lányoknak és fiúknak mindent alaposan átadunk a szakmáról. Ráadásul a legjobb eredményt elérőnek fél áron elkészítjük nemzetközi színvonalú portfolióját!!!

A járás- és mozgástechnika mellett, melyet topmodellek tanítanak, tippeket, trükköket is adunk a részt vevőknek arról, hogy hogyan érvényesülhetnek egy-egy castingon (mely tudás állásinterjún is hasznos lehet), hogyan kell viselkedni az adott felkérésen, válogatáson, mit vegyenek fel, mit ne tegyenek, stb. Megtanítjuk, hogy egy-egy adott típusú fotózáson, ruhában milyen pózokat vegyenek fel, hogyan nézzenek a kamerába ahhoz, hogy valóban szép, professzionális fotó készüljön róluk. 

Átadjuk, hogy külföldi felkérés esetén mi a teendő az adott országban, ottani szokásoknak megfelelően, a modellszakmában használatos kifejezéseket angol és német nyelven. Dietetikusunk a helyes táplálkozás irányát mutatja meg. Stylist kollégánk a személyi styling mellett (pl. leválogatja az elhozott ruhatárad) stílusgyakorlatokba, divatkultúrába segít betekintést nyerni, sminkeseink a sminkelés rejtelmeibe avatják be magas szinten a modelleket, fodrászunktól pedig megtudhatják, hogyan ápolják hajukat.

A felsoroltak mellett még átadjuk a kezdő modelleknek a modelletika legfőbb szabályait, szakmai jogi ismereteket, szépségápolást, bőrápolást, médiaismereteket, és ha már valaki híres modell, hogyan adjon interjút, hogyan beszéljen, stb... Felkészítésünkön tehát mindenkinek személyre szabottan adunk tanácsokat és készítjük fel valóban a szakmai tudásban a legmagasabb szintre eljuttava a résztvevőt.

Szeretnél Te is benne lenni a következő csapatban és igénybe venni ezen szolgáltatásunkat? Akkor írj a tanfolyam@freefaces.net címre és kollégánk egy napon belül válaszol leveledre. A felkészítésre kizárólag személyes találkozást követően vesszük fel a jelentkezőket, de nem kell aggódni, ha látunk benned fantáziát, akkor itt a helyed, tehát bízz magadban és mindenképpen jelentkezz, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy teljesüljenek az elképzeléseid.

Várjuk leveled!

Engedély szám: 01-0084-07