Model Management

Ügynökségünk a hazai modell menedzselés mellett nagyon sok munkát és energiát fektet az egyre nagyobb számú és egyre szélesebb külföldi ügyfélkör megrendeléseinek teljesítésére. Elsősorban európai országokban, de a Föld szinte minden szegletében rendelkezünk kiemelkedő, leinformált, megbízható partner-ügynökségekkel, média-partnerekkel, akiken keresztül a nálunk regisztrált modellek hozzájuthatnak egy-egy direkt vagy hosszab ideig tartó külföldi felkéréshez.
Természetesen, külföldi felkérést megelőzően alapos felkészítésen vesznek részt modelljeink, hogy semmi meglepetés ne érhesse őket az adott országban és minden helyzetben fel tudják találni magukat, illetve valóban maximális teljesítményt tudjanak nyújtani nemzetközi szinten is.
Minden esetben körültekintően megírt szerződéssel kerülhet csak sor a kiutazásra, melynek költségeit a kinti ügynökség, partner, megbízó állja, tehát sem a modellnek, sem hozzátartozóinak a biztosításon, a vízum díján és amennyiben szükséges, az oltás költségén kívül nem jár kiadással egy-egy ilyen felkérés, sőt, a legtöbb modell (lányok/fiúk egyaránt) világkampánnyal, jobbnál-jobb felkérésekkel a háta mögött tér vissza, magasan a hazai átlag feletti honoráriumokkal és rengeteg élménnyel gazdagodva.

Modelljeink tehát amellett, hogy részt vesznek egy-egy felkérésen, világot láthatnak, megismerhetnek egy újabb kultúrát, tökéletesíthetik nyelvtudásukat, új barátokat szerezhetnek és persze rengeteg referenciát is, melyeket később sikeresen fel is használhatnak karrierjük előrelendítésének érdekében.

Szeretnél jelentkezni külföldi felkérésre?
Írj levelet a casting@freefaces.net címre és a tárgyba írd be: "New Face"!
Várjuk jelentkezésed.

Free Faces ModelManagement