Rólunk

A Free Faces Model Management több éve működö, rövid idő alatt szép sikereket elért modellügynökség, profi csapattal, kiemelkedő hazai és külföldi szakmai kapcsolatrendszerrel.

Modelljeinket Magyarországon és külföldön egyaránt, elsősorban divatfotózásokra, divatbemutatókra, showroom munkákra, reklámanyagokhoz, forgatásokra ajánljuk.

Főként az európai országokkal tartunk szoros kapcsolatot, emellett természetesen több földrész ügynökségeivel is kooperálunk. Fontos számunkra, hogy világszerte jól működő, leinformált ügynökségekkel, ügyfelekkel és neves magazinokkal dolgozzunk együtt, ezzel is nagyobb esélyt és még több lehetőséget adva modelljeinknek egy-egy direkt vagy hosszú távú lehetőség elnyerésére.

A professzionalitásra, korrektségre és az emberségességre, valamint modelljeink önbizalmának, személyiségének fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt. Minden hozzánk jelentkező modell és modell-jelölt biztos lehet abban, hogy személyre szabottan foglalkozunk vele és alakítjuk útját a szakmában. Nagyon fontosnak tartjuk az egymás iránti bizalmat és minél közvetlenebb kapcsolat kialakítására törekszünk modelljeinkkel és családjaikkal, hiszen többségükkel a jelentkezést követően folyamatosan együttműködünk és ez csak közvetlen, családias, jó hangulatban tud igazán eredményes lenni.

14 részlegünknél minden jelentkezőnek, kezdő és professzionális modellnek egyformán adunk esélyt a lehetőségek elnyerésére fotóik kiajánlásával, weboldalon való elhelyezéssel, castingokra történő invitálással, hiszen minden ügyfélnek más és más az elvárása, ízlése. 

Úgy döntöttél, szeretnél velünk személyesen találkozni és megismerni bennünket?

Akkor írj bátran e-mailt a casting@freefaces.net címre és mi pár napon belül visszajelzünk, a választható időpontokkal . Fotót is csatolj! 

Várjuk e-mailed!

Partnereink, leendőügyfeleink jelentkezését a booking@freefaces.net e-mail címen vagy a +36204906800-ás telefonon várjuk.

Free Faces ModelManagement

Jogi nyilatkozat